Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم از طرف سازندگان و هم مدیران رسانه ملی، تمایل برای ساخت سریال های طنز برای ماه رمضان وجود دارد اما شرایط تولید و همچنین برنامه ریزی عوامل سریال ها به شکلی است که در یک سال ممکن است هیچ سریالی با رویکرد طنز برای پخش در ماه رمضان وجود نداشته باشد.

سرویس فرهنگی فردا: چند روزی از ماه مبارک رمضان می‌گذرد و پخش سریال‌های «رهایم نکن»، «بچه مهندس» و «سردلبران» نتوانسته است نظر چندان مثبتی در بین مخاطبین سیما به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضای تیره و افسرده در رهایم نکن، روایت خطی و تکراری بچه مهندس و همچنین داستان نه چندان جذاب و شخصیت پردازی باسمه‌ای در سر دلبران باعث شده تا شاهد رویکرد جدیدی از جانب مدیریت صدا و سیما برای رمضان ۹۷ نباشیم. البته تلاش شده تا برای تلطیف سازی فضای تلخ این سریال ها، «بچه مهندس» جایگزین «پدر» شود. یکی از مجموعه‌هایی که برای پخش در ماه رمضان ساخته شده بود، اما از پخش کنار گذاشته شد، «شرایط خاص» به کارگردانی وحید امیرخانی و تهیه کنندگی سید مرتضی فاطمی بود. سریالی با رویکرد طنز که کامبیز دیرباز، پروانه معصومی، بهرام افشاری، نادر سلیمانی، کاظم سیاحی و مریم سعادت در آن نقش آفرینی می‌کردند. با تهیه کننده این سریال که سابقه تهیه هوش سیاه ۲ را نیز در کارنامه دارد درباره این مجموعه گفتگو کردیم.

فردا: سریال «شرایط خاص» با قصه‌ای کمدی در ابتدا ۱۵ قسمت بوده که در ادامه تبدیل به ۲۳ قسمت شده. این سریال را برای ماه مبارک رمضان تولید کرده اید؟

فاطمی: ایده اولیه ما این بود که سریال برای عید ساخته شود، اما با توجه به شرایط تولید، نتوانستیم آن را به عید برسانیم. در ادامه با توجه به توصیه شبکه، قرار بر این شد که تعداد قسمت‌های سریال را به ۲۳ قسمت برسانیم تا در ماه مبارک رمضان پخش شود که باز هم این اتفاق نیفتاد.

فردا: امسال سریال «بچه مهندس» جایگزین سریال «پدر» شد. آیا سریال شما را به خاطر قصه کمدی آن از پخش کنار گذاشته اند؟

فاطمی: به خاطر قصه آن نبوده، زیرا «بچه مهندس» هم حال و هوایی طنزگونه دارد و اگر به خاطر نوع قصه بود، سریال ما کنار گذاشته نمی‌شد. دلایل دیگری وجود دارد که فعلا ترجیح می‌دهم درباره آن صحبت نکنم.

فردا: سال هاست مردم عادت دارند سریال‌های طنز را در ماه مبارک رمضان از تلویزیون تماشا کنند و همیشه این سریال‌ها باعث افزایش مخاطب تلویزیون در این ایام بوده. به چه دلایلی چندین سال است که ساخت سریال‌های طنز به طور ویژه برای ماه رمضان انجام نمی‌شود؟

فاطمی: هم از طرف سازندگان و هم مدیران رسانه ملی، تمایل برای ساخت سریال‌های طنز برای ماه رمضان وجود دارد، اما شرایط تولید و همچنین برنامه ریزی عوامل سریال‌ها به شکلی است که در یک سال ممکن است هیچ سریالی با رویکرد طنز برای پخش در ماه رمضان وجود نداشته باشد.

فردا: شما تهیه کننده «هوش سیاه ۲» نیز بودید که پرمخاطب‌ترین سریال سال ۹۲ بود. برنامه‌ای برای ساخت سری سوم آن از جانب شما وجود ندارد؟

فاطمی: در حال حاضر هیچ اراده‌ای از طرف تیم سازنده و صدا و سیما وجود ندارد. برای ساخت آن به ما پیشنهاد شد اسپانسر بیاوریم. وجود یک اسپانسر با توجه به شرایط تبلیغاتی مورد نظر صاحبان محصولات، می‌تواند به محتوای سریال ضربه بزند. «هوش سیاه» تبدیل به یک برند شده بود و نهالی بود که در آستانه محصول دادن بود، ولی این شرایط به آن ضربه زده است.

فردا: آیا تمایلی دارید که این سریال را برای پخش به شبکه نمایش خانگی ببرید یا تولید آن صرفا باید در شبکه‌های تلویزیون انجام شود؟

فاطمی: این اتفاق می‌تواند برای هوش سیاه بیفتد، اما به دلیل موضوع و مخاطب اصلی آن، پخش آن از رسانه ملی می‌تواند مخاطب بیشتری داشته باشد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003QPq

منبع: فردا

کلیدواژه: سریال شرایط خاص سریال ماه رمضان بهرام افشاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۵۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟

آفتاب‌‌نیوز :

صفحه اینستاگرامی «صبح سینما» در نقد کیفیت نازل فصول جدید «نون خ» و «زیرخاکی» نوشت: فصل بندی در تمام دنیا شیوه رایجی است. سازندگان یا در ابتدا نقشه راه یک روایت را در چند فصل آماده دارند یا با توجه به اقبال مخاطب مسیری را برای ادامه قصه باز می‌کنند. در سریال‌های کمدی نیز با توجه به اقبال مخاطب فصل‌های بعدی با اتاق فکری مجرب و گروه نویسنگدان خلاق طراحی می‌شود. اما گویا در صدا و سیما فصل بندی و ساخت ادامه یک سریال به چیز‌های دیگری بستگی دارد و در یک لیگ دیگر بازی می‌کنند. مدت‌هاست دیگر نه قصه مهم است و نه لزوم ساخت ادامه آن؛ همین که دوستان هر سال دور هم جمع شوند و یک «چیزی» به نام فصل چندم سر هم کنند کفایت می‌کند. سعید آقاخانی و پژمان جمشیدی هم هستند.

قبول که می‌شود در سریال‌های کمدی پیوستگی را فراموش کرد، اما آیا نباید یک مجموعه ۱۵ قسمتی هدف و قصه‌ای برای ساخت داشته باشد؟ تا کی باید روی موج موفقیت گذشته سوار شد؟ بعضا دیده شده دوست نویسنده تکه‌های بامزه سریال‌های پر مخاطب گذشته همچون «شب‌های برره»، «پایتخت»، «باغ مظفر» و... وصله می‌کند و یک کپی دست چندم و در مواردی درنیامده از آن را به دل قصه‌اش راه می‌دهد.

مخاطب هیچ سکوت می‌کند و گاه تحمل؛ خودتان دلتان برای چیزی که می‌سازید نمی‌سوزد؟ تا کجا می‌خواهید از اعتبار گذشته خرج کنید؟ اگر نمی‌توانید یا نمی‌شود به سراغ کار تازه بروید شاید نتیجه بهتری هم برای شما داشته باشد و هم مخاطب.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • نکونام: انگیزه فراوانی برای بازی با تراکتور داریم/ با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • پنج بازیکن مشترک بین استقلال و تراکتور؛ انگیزه مطهری برای درخشش
  • برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست
  • پنج بازیکن مشترک بین استقلال و تراکتور/ انگیزه مطهری برای درخشش
  • تمرین، تمرکز، انگیزه: خالدآبادی آماده اولین حضور!